hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avukatlara indirimli elektrik

    Avukatlara indirimli elektrik
    expand

    Avukatlara indirimli elektrik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) ile Aydem Enerji Kuruluşu olan Gediz Elektrik arasında 130 bin avukatı kapsayan iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamda, TBB bünyesindeki 80 baro ve 130 bin avukat fiyat artışlarından etkilenmeden 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olacak.
    Türkiye Barolar Birliği (TBB), görevli elektrik tedarik şirketi olarak İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedariki sağlayan Aydem ve Gediz Elektrik ile önemli bir iş birliğine imza attı. TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ tarafından açıklanan kampanya kapsamında, TBB bünyesindeki 80 baro ve 130 bin avukat, ticarethane abone grubunda olan tüketim noktalarına özel 12 ay sabit birim bedelli indirimli elektrik hizmetinden faydalanabilecek.
    TBB ile yapılan anlaşmadan aylık elektrik faturası 110 TL ve üzerinde olan ticarethane abone grubu müşterilerinin yararlanabileceğini kaydeden Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, "Kampanya süresince TBB mensubu avukatlara sunulan sabit birim bedelli aktif enerji bedeli, 12 ay boyunca sabit olarak uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen avukatlar, TBB'nin SMS ve e-posta kanalı ile ileteceği, TBB internet sitesinde de yer alan başvuru formunu doldurabilir ya da 0 (232) 388 87 00 numaralı Aydem ve Gediz Elektrik İletişim Merkezi’ni arayabilirler. Kampanya başvurusu 29.02.2020 tarihine kadar yapılabilecek" dedi.
    TBB Başkanı Feyzioğlu ise, "Bu kampanyadan faydalanacak meslektaşlarımız, birim fiyatlarını sabitleyerek fiyat artışlarından etkilenmeden elektrik kullanma fırsatı elde edecekler. Bu iş birliğine vesile olan tüm çalışma arkadaşlarıma, Aydem ve Gediz Elektrik'e de katkılarından dolayı teşekkür ederim. Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow