hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yavaş'ın kan bağışı çağrısına yoğun ilgi

    Başkan Yavaşın kan bağışı çağrısına yoğun ilgi
    expand

    Başkan Yavaş'ın kan bağışı çağrısına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, kan bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla sosyal medya üzerinden yaptığı destek çağrısı yoğun ilgi gördü.
    Başkan Yavaş’ın destek çağrısı üzerine Kızılay Meydanı, Abdi İpekçi Parkı, Karanfil Sokak, Sincan Lale Meydanı ve Mamak Caddesi Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi’nde yer alan kan alma birimlerine vatandaşlar akın etti. Tüm vatandaşları ‘Hayat Oluyoruz’ sloganı ile bağış kampanyasına destek olmaya davet eden Başkan Yavaş, Ankara’da bulunan 5 kan bağışı biriminin adreslerini de paylaştı. Başkan Mansur Yavaş, “Ülkemizde ilik bekleyen binlerce vatandaşımızın tek umudu sizler gibi duyarlı insanların varlığı. Onlar için hayat olmaya var mısın? Kan bağışı noktalarımıza bekliyoruz” dedi.
    Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği bağış kampanyası için Dr. Şükrü Karataş, “18-50 yaş arası sağlıklı olan tüm vatandaşlarımızı ihtiyacı olan hastalarımıza yardımcı olmak üzere kök hücre bağışına, sağlıklı olan 18-60 yaş arası vatandaşlarımızı da kan bağışı yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow