hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye personeline maske dikiyor

    Belediye personeline maske dikiyor
    expand

    Belediye personeline maske dikiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) kursiyeri Sevgi Görenel, belediye çalışanları için kendi imkânlarıyla maske dikiyor.
    Çankaya ilçesinde yaşayan Sevgi Görenel, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldığı için Çankaya Evi eğitimine ara verdi. Bunun üzerine Görenel, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler ile belediye çalışanlarına yardımcı olabilmek için evinde maske dikmeye başladı. Kursiyer Görenel, su geçirmez yıkanabilir kumaştan diktiği maskeleri, belediye personeline armağan etti. Görenel, "Sahada çalışan emekçiler için bir şeyler yapmak istiyordum, bu sıkıntılı günlerde dayanışma göstermek istedim. Maskeleri tekrar tekrar yıkayıp, ütüleyip rahatlıkla kullanabilirler. Sahada çalışan belediye emekçilerinin yanı sıra tüm insanlar sağlığına dikkat etsin, kendisini korusun" dedi.
    Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum. Sevgi Hanım kendisini sorumlu hissetmiş ve işçi arkadaşlarımız için maske üretmiş, bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow