hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Taşdelen, Binicilik Kulübü sporcularını ağırladı

    Başkan Taşdelen, Binicilik Kulübü sporcularını ağırladı
    expand

    Başkan Taşdelen, Binicilik Kulübü sporcularını ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANAKAYA Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Binicilik Kulübü Başkanı Sertaç Sevinç ve eğitmenler ile sporcuları makamında ağırladı.
    Türkiye Kupası Equıfun ve Pony Engel Atlama yarışmalarında dereceler elde eden Çankaya Binicilik Kulübü'nün çocuk sporcuları başarılarını kazandıkları kupalarla taçlandırdılar. En küçüğü 3 yaşında olan ve bünyesinde yetiştirdiği 200 sporcusuyla kısa zamanda adından söz ettiren Çankaya Binicilik Kulübü kurulduğu günden bu yana antrenmanlarını Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan Pony Park'ta yapıyor. Türkiye Binicilik Federasyonunun düzenlediği Türkiye Kupası Equıfun ve Pony Engel Atlama Yarışmaları'nda birinciliği elde ederek şampiyonluğa ulaşan Çankaya Binicilik Kulübü Başkanı Sertaç Sevinç, eğitmenler ve sporcularla birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti.
    Kulüp Başkanı Sertaç Sevinç, kulübe sunduğu imkânlardan dolayı Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür etti. Çocuk yaşta büyük başarılara imza atan kulüp sporcularını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Kulüp adının Çankaya olması beni ayrıca gururlandırdı. Binicilik konusunda yeteneklerini sergileyen çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Umarım başarıları daim olur" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow