hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya'da camiler temizleniyor

    Çankayada camiler temizleniyor
    expand

    Çankaya'da camiler temizleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.  
    İlçede bulunan tüm camileri belirli bir takvime göre düzenli temizleyen Çankaya Belediyesi, sağlıklı bir ortam hazırlıyor. Her gün farklı camilerin temizliğini gerçekleştiren ve ilçe genelindeki 150 caminin tamamını sırayla temizleyen belediye ekiplerinin çalışmaları, vatandaşları da memnun ediyor. İbadetlerini yerine getirmek için camiye giden Çankayalı vatandaşlar daha temiz ve hijyen ortamda ibadetlerini yapma imkanı buluyor. 
    Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tüm yaşam alanlarını temiz ve sağlıklı tutmanın ilk görevleri olduğunu belirterek, "Kamu sağlığı her şeyin ötesinde önemli. İbadethanelerden sokaklara; okullardan pazar yerlerine kadar vatandaşımızın kullandığı her alanı temiz tutuyoruz. Camiye giden vatandaşımız temiz ve sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla ibadetini yapabiliyor. Özellikle kış aylarında kapalı ortam temizliği sağlığımız için çok daha büyük önem taşıyor. Temizliğin yanı sıra camilerimize gereken tadilat desteği de veriyoruz. Halı yenileme olsun, kapı çerçeve olsun, güneşten ve yağıştan koruyan tente olsun her biri için imkânlarımız ölçüsünde destek oluyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow