hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Covid-19'un sanayiye etkileri, SEPIP 2020 Konferansı'nda konuşulacak

    Covid-19un sanayiye etkileri, SEPIP 2020 Konferansında konuşulacak
    expand

    Covid-19'un sanayiye etkileri, SEPIP 2020 Konferansı'nda konuşulacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- 'AKILLI İktisadi Planlama ve Sanayi Politikaları (SEPIP) 2020 Konferansı', OSTİM Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansta, Covid-19 salgını sonrası sanayinin görünümü ve politikalar konuşulacak.
    SEPIP 2020 Konferansı, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Yamaguchi Üniversitesi, Ulusal San Martin Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) iş birliğiyle 13-15 Ekim tarihleri arasında OSTİM Teknik Üniversitesi yerleşkesinde ve online platform üzerinden gerçekleştirilecek. Konferans, Covid-19 pandemisinden sonra sanayinin görünümü ve politikalar konularını kapsıyor. Konferansta ayrıca sanayi politikası, ekonomik planlama, büyüme ve kalkınma politikaları, sürdürülebilir büyüme, rekabet gücü ve orta gelir tuzağı tartışılacak konular arasında yer alacak. SEPIP 2020, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik tüm bu aktörlerin ortak bir zeminde bir araya getirildiği bir platform olmayı hedefliyor.
    DÜNYANIN ÖNDE GELEN İSİMLERİ YER ALACAK
    Ayrıca SEPIP 2020 Konferansı'nda, profesyonel iş insanlarının ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer aldığı oturumlar ve akademik sunumlar yer alacak. Parma Üniversitesi'nden Prof. Dr. Franco Mosconi, Ulusal San Martin Üniversitesinden Prof. Dr. Guillermo Rozenwurcel, Chicago Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Christopher Newport Üniversitesi'nden Prof. Dr. Travis Taylor, Kadir Has Üniversitesi'nden Prof. Dr. Erinç Yeldan, Ferrara Üniversitesi'nden Doç. Dr. Sandrine Labory gibi önde gelen iktisatçılar ile IBM (Amerika Birleşik Devleti merkezli teknoloji şirketi) CTO'su Dr. Ben Amaba, Stanley Black & Decker Direktörü Eren Yılmaz, MRL şirketi CEO’su Dr. Cornelia Meyer gibi iş dünyasından profesyoneller katılım sağlayacak. Program ve konferans ile ilgili detaylı bilgi ise, sepip.org ve sepip2020.ostimteknik.edu.tr adreslerinde yer alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow