hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Destici'den 18 Mart mesajı

    Desticiden 18 Mart mesajı
    expand

    Destici'den 18 Mart mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu toprakları vatan yapanlar arasında, yurdun her bölgesinden, her etnik kökenden, her mezhepten, hatta farklı dinlerden evlatlarımız bulunur. Onların hikâyeleri, aynı zamanda, Türk Milleti'nin var oluş, Anadolu'nun ise, Türk'e vatan olmaya devam etme hikayesidir" dedi.
    BBP lideri Destici, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105'ncı yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Destici, Çanakkale Deniz Zaferi'nin Türk milletinin tarihinde büyük zaferlerden biri olduğunu belirtti. Destici, mesajında şu ifadelere yer verdi: "
    "Bu toprakları, gerçek sahipleri olan şehitlerimizden emanet aldık, çocuklarımıza devredeceğiz' derken, aklımıza, İstiklal Savaşı şehitlerimizle birlikte hep Çanakkale’de kaybettiğimiz vatan evlatları gelir. Bu toprakları vatan yapanlar arasında, yurdun her bölgesinden, her etnik kökenden, her mezhepten, hatta farklı dinlerden evlatlarımız bulunur. Onların hikâyeleri, aynı zamanda, Türk Milleti'nin var oluş, Anadolu'nun ise, Türk'e vatan olmaya devam etme hikayesidir ve silinemez bir şekilde, kanla yazılmıştır. Dünya üzerinde tek bir Türk kalana kadar da şehitlerimiz, saygıyla, sevgiyle, minnetle hatırlanmaya devam edecek. Aynı ruh ve inançla, bu topraklarda, onurlu, hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan şehitlerimizi ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow