hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Destici'den 'ramazan' mesajı

    Desticiden ramazan mesajı
    expand

    Destici'den 'ramazan' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ramazan ayı mesajında koronavirüs salgınına dikkat çekerek, "Bu ramazan ayında, diğer yıllardan daha fazla diğer insanlara karşı sorumluluklarımızla bir imtihan vereceğiz. Milletçe, bugün yaşadığımız tüm zorlukları mümkün olan en kısa bir sürede atlatacağımıza tüm kalbimle inanıyorum" dedi.
    BBP lideri Mustafa Destici, ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu yıl ramazan ayının tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü şartlarda karşılandığını belirtti. Ramazan ayının alışılmamış farklılıklarla birlikte herkes için önemli bir imtihan barındırdığını ifade eden Destici, şunları kaydetti:
    "Alışması asla mümkün olmayan farklılıklarla birlikte bu Ramazan hepimiz için önemli ve çetin bir imtihanı içinde barındırıyor olacak. Bu Ramazan ayında, İslam'ın en önemli, en temel ilkelerinden biriyle imtihan edileceğiz. Şartların getirdiği olumsuzluklar ve sınırlamalar nedeniyle çok sayıda vatandaşımız çalışma imkânlarını kaybetmiş durumdalar. Bu durum öncelikle milletimizin manevi çatısı olan devletimize ve her birimize önemli görev ve sorumluluklar yüklüyor. Bu Ramazan ayında, diğer yıllardan daha fazla, alışkanlıklarımızla, konforumuzla, istikbal kaygılarımızla, diğer insanlara karşı sorumluluklarımızla bir imtihan vereceğiz. Milletçe, bugün yaşadığımız tüm zorlukları mümkün olan en kısa bir sürede atlatacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Ancak bu günleri nasıl geçirdiğimiz, çok uzun zaman, belki yüzyıllarca unutulmayacak. Hayatlarını, evlatlarını, ailelerini hiçe sayarak, bu zor günleri atlatmamız için savaş veren sağlık çalışanlarımız ve bu şartlarda dahi, vatan savunması için görev yapan kahraman güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini dilerim."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow