hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gölbaşı Belediyesi'nde en düşük ücret 3 bin 325 TL oldu

    Gölbaşı Belediyesinde en düşük ücret 3 bin 325 TL oldu
    expand

    Gölbaşı Belediyesi'nde en düşük ücret 3 bin 325 TL oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DEMİRGÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "2021 yılı Ocak ayı itibarı ile belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımızın alacağı en düşük net ücret 3 bin 325 TL olarak belirlenmiştir" dedi.
    Başkan Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar verdikleri her sözü tuttuklarını bildirdi. Şimşek, "Başta temizlik personellerimize, daha sonra fen işlerinde çalışan personellerimize, park bahçelerde çalışan personellerimize emeğinin karşılığını vermemiz gerekiyordu. 2019-2020 yıllarından önceki dönem borçlarını ödedik ve belediyemizin ekonomisini düzelttik. Yapılan çalışmalar sonucunda 2021 yılında belediye şirket çalışanların sosyal hakları da dahil olmak üzere en düşük net maaşı 3 bin 325 TL olacak. Ücret zammı geriye dönük olarak 01.07.2020 tarihinden itibaren uygulanacak. Çalışanlarımıza aradaki fark tutarını da toplu iş sözleşmesi imzalanınca ödeyeceğiz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, kararımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
    'BİZ BİR AİLEYİZ'
    Başkan Şimşek, çalışanların hakları konusunda göreve geldikleri ilk günden itibaren hakkaniyetli olduklarını belirterek, "Yapılan bu düzenleme ile de bir kez daha çalışanlarımızın yanında olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Çalışanlarımıza Allah güle güle harcamayı nasip etsin. Biz bir aileyiz" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow