hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATB Başkanı Yavuz, Şereflikoçhisar Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti

    ATB Başkanı Yavuz, Şereflikoçhisar Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti
    expand

    ATB Başkanı Yavuz, Şereflikoçhisar Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zeynep GÖRGÜLÜ/ ŞEREFLİKOÇHİSAR (Ankara), (DHA)- ANKARA Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ve ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti.
    Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ve ATB Yönetim Kurulu Üyeleri, Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi. ATB Başkanı Yavuz, "Çocuklar sizden beklentimiz çok yüksek. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bu sebeple bizim için çok değerlisiniz. En büyük dileğimiz, ilerde sizleri öğretmenlerine ve büyüklerine karşı saygılı, vatanını seven bireyler olarak karşımızda görmek" dedi.
    'RUHUMUZUN GIDASI OLACAKSINIZ'
    Yavuz, bir önceki yıl öğrencilere hediye edilen müzik aletlerine atıfta bulunarak, "Hatırladınız mı bize geçen sene bir söz vermiştiniz. Bize bu yıl geldiğimizde konser verecektiniz. Şimdi sizler çalıp, söyleyeceksiniz bizler dinleyeceğiz. Ruhumuzun gıdası olacaksınız" diyerek öğrencilerin mini konserini dinledi.
    Konser sonrası; ATB Başkan Yavuz, Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan ve beraberindekiler kırtasiye, giyim, temizlik ve spor aletlerinin olduğu hediyeleri öğrencilere verdiler. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow