hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TUMEF'den 'uyuşturucu ile mücadele' çağrısı

    TUMEFden uyuşturucu ile mücadele çağrısı
    expand

    TUMEF'den 'uyuşturucu ile mücadele' çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih POYRAZ/ANKARA, (DHA)- TOPLUMSAL Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF), uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışma ve çabalara katkı sağlama çağrısında bulundu.
    TUMEF İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı Dünya Karadağ, uyuşturucu kullanımına bağlı ölümlerin ciddi oranda artmasının sivil toplum kuruluşu olarak kendilerini endişelendirdiğini ifade etti. Uyuşturucu ile mücadelede devletin çalışmalarının yanı sıra STK'ların da bu konuya destek vermesinin önemine değinen Karadağ, "Devletimizin de hassasiyetle üzerinde durduğu bu konularda güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Uyuşturucu madde bağımlılığının önlenmesi için 7/24 çalışan federasyonumuz gençlerimize ulaşarak onları sanat ve spor faaliyetlerine yönlendiriyor. Bu açıdan uyuşturucuyla mücadelede sadece güvenlik güçlerine ve kamuya değil, sivil topluma ve tüm toplumsal kesimlere büyük görevler düştüğüne inanıyoruz." dedi. 
    Özellikle okul önlerinde polis denetimlerinin arttırılmasının önemine işaret eden Karadağ, bağımlılıkla mücadelede ebeveynlere, esnafa ve tüm vatandaşlara büyük görevler düştüğünü de vurguladı. Uyuşturucu ile mücadele konusunda her türlü göreve hazır olduklarının altını çizen Karadağ, TUMEF Genel Başkanı Cemal Olgun ve TUMEF İç Anadolu Bölge Başkanı Adem Köroğlu başta olmak üzere uyuşturucu ile mücadele eden tüm STK'lara teşekkür etti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow