hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'de 586 noktada dezenfeksiyon çalışması

    Yenimahallede 586 noktada dezenfeksiyon çalışması
    expand

    Yenimahalle'de 586 noktada dezenfeksiyon çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)-YENİMAHALLE Belediyesi'ne bağlı ekipler, koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde 586 noktada ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.
    Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; 400 kişilik ekiple 24 saat çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günün erken saatlerinden gece yarısına kadar ilaçlama mesaisi yapıyor. Ekipler, vatandaşın yoğun olarak kullandığı yerler başta olmak üzere 586 noktada ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor. Dezenfeksiyon çalışmasını aralıksız sürdüren temizlik ekipleri, bunun yanında belediye bünyesinde vatandaşa hizmet veren yüzme havuzları, spor ve kültür merkezleri ile kreşlerde de iki farklı dezenfektan ve ULV cihazları kullanarak, havada ve temasın yoğun olduğu yüzeylerde dezenfeksiyon işlemi yapıyor.
    Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede hummalı bir dezenfeksiyon çalışması yürüttüklerini belirterek, "Vatandaşın sağlığını tehdit eden bu tehlikeli süreci tez zamanda atlatabilmek için Yenimahalle'de üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz. Vatandaşlarımıza bu süreçte büyük görev düşüyor. Koronavirüsünün daha fazla insanımıza bulaşmasını önlemek adına yetkililerin ve uzmanların önerilerini dikkate alınması, riskli grupta olan vatandaşlarımızın gerekmedikçe sokağa çıkmaması büyük önem ifade ediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow