hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenimahalle'de karla mücadele

    Yenimahallede karla mücadele
    expand

    Yenimahalle'de karla mücadele

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi karla mücadele ekipleri, Başkent'te etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için yol temizleme çalışması gerçekleştirdi.
    Karla mücadele ekipleri, 23 farklı noktada 100 kişilik ekiple çalışmalarını aralıksız sürdürdü.  Yayaların ve sürücülerin mağdur olmaması için gece-gündüz mesai yapan ekipler ilçenin Demetevler, Batıkent, Varlık mahallesi gibi yoğun trafik yaşanan bölgelerinin yanında Memlik, Karacakaya, Kırandağı gibi yüksek kesimlerinde de ilçe sakinlerinin huzuru ve güvenliği için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle'de yoğun kar yağışının gerçekleştiği ve ulaşımın sıkıntıya uğradığı noktalara yoğunluk veren karla mücadele ekipleri, 6 tuzlama aracı, 12 adet iş makinası, 6 adet büyük ve küçük kar küreme aracı ile Yenimahalle'de ulaşımın sıkıntının sağlanması ve kazaların önüne geçilmesi amacıyla aralıksız hizmet sundu.
    Yenimahalle'de ilçe sakinlerinin mağdur olmaması amacıyla tüm olanakların seferber edildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Vatandaşlarımızın kar yağışının yoğun olarak görüldüğü günlerde sıkıntı yaşamaması için tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz. Fırınlar, eczaneler ve özellikle sağlık merkezlerinin yollarının ve kaldırımlarının temizlenerek vatandaşlarımızın bu zor günlerde sıkıntı yaşamamalarını amaçlıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow