hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Zula EvdeKal Espor Turnuvası'

    Zula EvdeKal Espor Turnuvası
    expand

    'Zula EvdeKal Espor Turnuvası'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi ASKİ Espor Kulübü, koronavirüs sebebiyle izolasyon sürecinde evlerinde olan gençler için 'Zula #EvdeKal Espor Turnuvası' düzenledi.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde evde kalan gençlerin kaliteli vakit geçirebilmesi için alternatif yarışmalar düzenliyor. Geleceğin sporu olarak görülen elektronik sporların yaygınlaştırılmasına destek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Espor Kulübü, yerli yapım oyun Zula iş birliğiyle Ankara 'Zula #EvdeKal Espor Turnuvası' düzenledi. 15 yaşından büyük ve Ankara'da ikamet eden tüm oyun severlere açık olacak ödüllü turnuva için 17 Mayıs tarihine kadar https://espor.zulaoyun.com/ web adresi üzerinden başvuru yapılabilecek.
    TOPLAM PARA ÖDÜLÜ 10 BİN TL
    Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Espor Kulübü 'Zula #EvdeKal Espor Turnuvası', 20 Mayıs'ta başlayacak ve bitiş tarihi katılımcı sayısına göre belirlenecek. Turnuvada dereceye girenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından başarı belgesi verilecek. Toplam para ödülünün 10 bin TL olacağı turnuvada; birinciye 5 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye bin 250 TL, dördüncüye 750 TL, beşinciye ise 500 TL para ödülü verilecek. 'Herkes tek' modunda ve bireysel turnuva olarak gerçekleşecek karşılaşmalarda, Türkiye’nin en sevilen MMO FPS oyunu Zula'da kıyasıya rekabet heyecanı yaşanacak. Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgilere Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Espor Kulübü sosyal medya hesaplarından da ulaşılabilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow