hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AKBÖHONDER üyesi Ali Baş, hayatını kaybetti

    AKBÖHONDER üyesi Ali Baş, hayatını kaybetti
    expand

    AKBÖHONDER üyesi Ali Baş, hayatını kaybetti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da faaliyet gösteren Akdeniz Böbrek Hastaları ve Organ Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) üyesi Ali Baş (28) hayatını kaybetti.
    Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 8 yıl önce by-pass, 5 yıl önce de böbrek nakli olan Ali Baş, yaklaşık üç yıldır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çalışıyordu. Tedavi sürecinde yaptığı katkılar nedeniyle dernek üyeliğine kabul edilen Baş, AKBÖHONDER'in 'İl İl Türkiye' etkinliklerine de katılarak sosyal projelerle organ bağışına katkı sağladı.
    Dernekte oluşturulan Ali Baş köşesi önünde anma ve duaların ardından Baş ile ilgili anılarını paylaşan dernek üyeleri, duygulu anlar yaşadı. Dernek Başkanı Mehmet Şahan, Ali Baş'ın hastanedeki mesai saatleri dışında tüm zamanını dernek çalışmalarına ayırdığını belirterek, değerli bir üyelerini kaybettiklerini söyledi. Dernek başkanı Şahan, her türlü zorluğu aşan Ali Baş'ın 8 yıl önce yapılan by-pass ameliyatının çok başarılı geçtiğini, son zamanlarda yapılan muayenelerinde 2 kalp damarının yeniden tıkalı olduğunun tespit edildiğini, yeni bir operasyon için istekli olduğunu, ancak kalbinin o zamanı kendine tanımadığını ifade etti.
    Ali Baş, memleketi Sivas'ta toprağa verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow