hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya Anadolu Hastanesi'nden sosyal sorumluluk projesi

    Alanya Anadolu Hastanesinden sosyal sorumluluk projesi
    expand

    Alanya Anadolu Hastanesi'nden sosyal sorumluluk projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ALANYA Anadolu Hastanesi, 'Çocuklarımızı gülümsetmek için bir hediye de sizden' adlı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların yanında yer aldı.

    Antalya Anadolu Hastaneleri, Kemer'den Alanya'ya tüm şubelerinde başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesiyle çocukları gülümsetti. 'Çocuklarımızı gülümsetmek için bir hediye de sizden' adlı projede hem hastalardan hem de Alanya Anadolu Hastaneleri çalışanlarından gelen hediyeler, Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü'ne teslim edildi. Antalya Anadolu Hastaneleri Pazarlama ve İletişim Direktörü Özge Üngüt, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, etkinlikte çocuklar için bir araya geldi.

    ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

    Özge Üngüt, kendilerine kapılarını açan Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti. 27 yıldır Antalya'da sağlık hizmeti vermekten gurur duyduklarını belirten Üngüt, “Çocuklarımızı mutlu etmek, gülümsetmek ve yanlarında olmak bizim için çok değerli. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızla en kısa zamanda tekrar bir araya gelmekten ve yeni projelerde yer almaktan memnuniyet duyarız" dedi.

    Alanya Anadolu Hastaneleri'ne çocukları yalnız bırakmayıp yanlarında oldukları için kurum olarak teşekkürlerini ileten Ahmet Çelik, “Çocuklarımız için düzenlediğiniz sosyal sorumluluk projeniz ile gösterdiğiniz duyarlılık bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız için sık sık bir araya gelmek ve birlikte projeler üretmekten bizler de memnuniyet duyarız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow