hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    5 yılda 980 çocuk sünnet ettirildi

    5 yılda 980 çocuk sünnet ettirildi
    expand

    5 yılda 980 çocuk sünnet ettirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ücretsiz sünnet organizasyonunda 90 çocuk sünnet olacak. Belediyenin 5 yıldır sürdürdüğü organizasyonda ise 980 çocuk ücretsiz sünnet hizmetinden yararlandı.
    Alanya Belediyesi sünnet programlarını devam ettiriyor. Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Polikliniği'nde düzenlenen sünnet organizasyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül, aileler ve çocukları katıldı. Belediyeye başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle sünnet programı dua töreniyle başladı. Aileler ve çocuklar Tevfik Hoca Polikliniği'nde uzman sağlık personelleri tarafından hijyenik ortamda gerçekleştirilen sünnet hizmetinden sırayla yararlandı. 5 yıldır süregelen hizmette toplam 980 çocuk ücretsiz sünnet hizmetinden yararlandı.
    Sünnet olan çocuklara kirvelik yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 gün sürecek ilk programın ardından yaptığı açıklamada, "Alanya Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla 2014 yılından bu yana doğumdan ölüme kadar bütün vatandaşlarımızın yanında olduk. Belirli aralıklarla devam ettirdiğimiz sünnet organizasyonundan bugüne kadar toplam 980 çocuğumuz ve aileleri yararlandı. Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek diliyorum" dedi.
    Sünnet olan çocuklara oyuncak araba, sertifika ve sünnet kıyafetleriyle çekilmiş çerçeveli fotoğrafları hediye edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow