hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da asansörlerde yüzde 94 güvenlik ortalaması

    Alanyada asansörlerde yüzde 94 güvenlik ortalaması
    expand

    Alanya'da asansörlerde yüzde 94 güvenlik ortalaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi ve Türk Standartları Enstitüsü'nün 2015 yılında yaptığı protokol ile başlayan ve o dönem yüzde 12.33 oranı olan asansör güvenliği, 2021 yılıyla birlikte yüzde 94'e çıktı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, TSE Alanya Temsilciliği'ni ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türk Standartları Enstitüsü Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü Alanya Temsilciliği'ni ziyaret etti. Başkan Yücel'e ziyaretinde Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Uysal eşlik etti. Büyükhasbahçe Mahallesi 501 Sokak'ta faaliyetlerini sürdüren Alanya Temsilciliği'ni ziyaret eden Başkan Yücel'i, Akdeniz Koordinatörü Hasan Demirtaş ve ekibi karşıladı.

    BAŞKAN YÜCEL TEBRİK ETTİ

    Alanya Belediyesi ve TSE iş birliğinde, Alanya sınırları içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem belediye ekiplerini hem Akdeniz Koordinatörü Hasan Demirtaş ve ekibini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

    1 planlamacı, 5 Makine Mühendisi, 6 Elektrik-Elektronik Mühendisi olmak üzere toplam 12 personelle hizmet veren TSE Alanya Temsilciliği'nin geride kalan 5 yılda Alanya Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalarda; kurulduğunda yüzde 12 seviyelerinde olan asansör güvenliğini bugün itibarıyla yüzde 94 seviyesine ulaştırıp, Türkiye ortalamasının çok üzerine çıkardığı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow