hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da kaçak içki operasyonu: 3 gözaltı

    Alanyada kaçak içki operasyonu: 3 gözaltı
    expand

    Alanya'da kaçak içki operasyonu: 3 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis ekipleri bir otel ve restorana kaçak ve sahte içki operasyonu düzenledi. Operasyonda çeşitli markalarda 12 şişe gümrük kaçağı içki ve 42 şişe sahte alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sahte ve kaçak içkiye yönelik çalışmalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Güllerpınarı Mahallesi'nde önce bir restorana operasyon düzenlendi. Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonda yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 12 şişe içki ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheli H.Y. gözaltına alındı.
    OTELDEN SAHTE İÇKİ ÇIKTI
    Polisler operasyon kapsamında Saray Mahallesi'nde bulunan bir otelde de sahte içki olduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti. Otelde yapılan aramalarda 42 şişe sahte içki ele geçirirken, olay ilgili A.Ş. ve R.K.'yi gözaltına aldı.
    3 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ ADLİYEDE
    Şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçu kapsamında işlem yapıldı. Şüphelilerden H.Y. savcılık talimatıyla serbest kalırken, A.Ş. ve R.K. adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow