hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

    Alanyada uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
    expand

    Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alınırken, 2 gram eroin ve 1 uyuşturucu hap ele geçirildi. 
    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında şüpheli S.Y.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit eden ekipler harekete geçti. Şüphelinin belirlenen adresine baskın düzenleyen ekipler, S.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan operasyon kapsamında 2 şüpheli daha yakalanırken, haklarında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı ve üzerlerinde toplamda 2 gram eroin ve 1 uyuşturucu hap ele geçirildi. 
    Gözaltına alınan şüpheli S.Y. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılırken, şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow