hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yücel Basın Bayramı'nı kutladı

    Başkan Yücel Basın Bayramını kutladı
    expand

    Başkan Yücel Basın Bayramı'nı kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 112. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

    Basında sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü olan 24 Temmuz tarihinin Türk basınında bir milat olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yücel, tüm basın çalışanlarının bayramını kutladı. Halkı bilgilendirme noktasında basının çok önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Doğru ve ilkeli görev anlayışı ile kamuoyunu bilgilendiren, yetkililerle halk arasında köprü vazifesi gören basınımızın güzide temsilcilerinin Basın Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

    YÜCEL: BASIN EMEKÇİLERİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu ifadelere yer verdi:

    "Basın mensuplarının yaptıkları görev çok değerli ve çok kıymetli bir iş. Basınımızın güzide temsilcilerini fedakarca, özveriyle ve mesai kavramı gözetmeksizin çalışkanlıklarıyla her zaman takdir ediyorum. Bu düşüncelerle, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 112. yıl dönümünde gerçekleri duyurmak, toplumu bilgilendirmek adına yazan gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutluyor, hizmetlerimizi kamuoyuna aktarma noktasında her zaman yanımızda hissettiğimiz basın emekçilerine zor görevlerinde başarılar diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow