hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yücel EMITT'te Alanya'yı tanıttı

    Başkan Yücel EMITTte Alanyayı tanıttı
    expand

    Başkan Yücel EMITT'te Alanya'yı tanıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA) - DÜNYANIN en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) iki yıl aradan sonra 9 Şubat'ta kapılarını yeniden açtı. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde 4 gün sürecek tanıtım şöleninde Alanya rüzgarı esti.
    Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT'te Alanya, 42 metrekare stantta Kızılkule ve Deniz Feneri görselleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarın ilk gününde Başkan Yücel, acente ve tur operatörleriyle görüşmeler yaptı. 2022 yaz sezonu rezervasyon sayılarının ve uçak planlamalarının iyi seviyelerde olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, "Aceleci davranmayalım ve fiyatları düşürmeyelim. İyi geçen 2019 sezonu sayılarını yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.
    'TURİZMİN BEŞİĞİ ALANYA'DIR'
    Alanya'nın dünya çapında büyük ilgi gördüğünü söyleyen Başkan Yücel, "Turizm denince Türkiye'de Alanya akla gelir. Türkiye turizminin ilkleri her zaman Alanya'da başlamıştır. Bu tecrübe dünya turizm kentleriyle baş edecek ve çoğunun önüne geçecek kabiliyeti kazandırmış ve söz sahibi olmamızı sağlamıştır" diye konuştu.
    'ALANYA'DA TURİZMİ İYİ YÖNETİYORUZ'
    Alanya standına büyük ilgi gösterildiğini söyleyen Başkan Yücel, şunları söyledi:
    "Son yıllarda dünya genelinde yaşanan zorluklara rağmen Alanya turizmi iyi idare ediliyor. Devlet yöneticilerimizden bu konuda övgüler alıyoruz. Turizmi iyi yönetiyoruz. Güvenin olduğu yerde turist gönül rahatlığıyla tatilini yapar ve şehre ekonomik katkılar sunar. EMITT'te oldukça faydalı temaslar sağladık. Emeği geçenleri kutluyor ve kazananın ülkemiz ve milletimiz olmasını temenni ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow