hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yücel'in seçim çalışmaları

    Başkan Yücelin seçim çalışmaları
    expand

    Başkan Yücel'in seçim çalışmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CUMHUR İttifakı Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel, Konaklı mahallesinde vatandaşlara bir araya geldi, projelerini anlattı, destek istedi.

    Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Adem Murat Yücel, Mahmutlar, Kestel, Cikcilli, Oba, Konaklı ve Avsallar seçim ofislerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Yücel, Konaklı seçim ofisi önünde vatandaşlara seslendi. Gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Yücel, "Bu kalabalığa baktıkça hizmet sevdamız, hizmet aşkımız daha da alevleniyor. Bu memleket için ne yapsak az. Sizler için ne yapsak az. İnşallah bizlere en büyük destek de Konaklı ve batı bölgemizde yaşayan kardeşlerimizden gelecektir" dedi.

    'HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK'

    Alanya'ya yapılamaz denilenleri yaptıklarını, hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini kaydeden Adem Murat Yücel, "Bugüne kadar ne yaptıysak sizlerin sayenizde yaptık. Siz fedakârlık gösterdiniz, bize destek oldunuz, bize güç verdiniz, biz de Alanya'ya ve bölgemize hizmet ettik. Bu güzel beraberlik 31 Mart'ta Cumhur İttifakının zaferi olarak sonuçlanacaktır. İnşallah sizlerin sevgisi, duaları ve destekleri ile yeniden rekor bir oyla tarih yazacağız. Bu kente ve Konaklı'nın güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi" diye konuştu.

    Başkan Yücel, Konaklı için daha çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayarak, "Konaklı'da 5 yıl boyunca rutin belediyecilik hizmetlerimizin kalitesini arttırarak halkımıza hizmet ettik. Asfaltından caddelerimize kadar, parklarımıza kadar bölgemizin her noktasına dokunduk. Gelecek dönemimizde de Batı bölgemize nasıl Güney Düğün Salonu'nu yaptıysak Konaklı Kültür Merkezi'ni yapacağız. Temelini attık. İnşa çalışmalarına başladık. 14 milyon 600 bin TL'lik dev bir yatırım. Konaklı'ya 200 bin metrekare arazi üzerinde 5 bin kişilik bir spor kompleksi kazandıracağız. Spor turizminin merkezi Konaklı olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow