hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hırsızlık şüphelilerini bulana ödül verilecek

    Hırsızlık şüphelilerini bulana ödül verilecek
    expand

    Hırsızlık şüphelilerini bulana ödül verilecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri aynı gün 3 ayrı adresten motosiklet hırsızlığına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Motosikletleri çalınan mağdurlar ise şüphelileri bulana ödül vereceklerini söyledi.

    Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde 19 Ekim günü farklı zamanlarda motosiklet hırsızlığı yapıldığına dair İlçe Jandarma Komutanlığına gelen bilgi üzerine ekipler harekete geçti. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri teknik ve fiziki takip başlatırken, olayla ilgili yürütülen soruşturmada çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsü izlendi. Kamera görüntüleri sonucu eşkalleri belirlenen 3 hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

    BULANA ÖDÜL VERİLECEK

    Öte yandan motosikletleri çalınan 3 mağdur vatandaş A.Y., İ.K. ve A.B., hırsızlık şüphelilerinin bir an evvel yakalanmasını istedi. Mağdurların, hırsızlık şüphelilerini bulanlara ödül vereceği de öğrenildi.

    HIRSIZLIK KAMERAYA YANSIDI

    3 hırsızlık şüphelisinin olay yerine gelişleri ve motosikleti çalma anları etrafta bulunan güvenlik kameralarına da anbean yansıdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow