hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İş insanlarından solunum cihazı bağışı

    İş insanlarından solunum cihazı bağışı
    expand

    İş insanlarından solunum cihazı bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya İlçesinde MÜSİAD ilçe şubesi, koronavirüs tedavisinde ihtiyaç duyulan sağlık malzemelerini ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışladı.

    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası başta solunum rahatsızlarının tedavisinde kullanılan tıbbi cihaz olmak üzere tedaviye yönelik malzemeler önem kazandı. Virüsün pandemi ilan edilmesiyle birlikte koronavirüs vakalarının tedavisinde en çok ihtiyaç duyulan solunum yolu tedavi cihazları konusunda Müstakil Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi anlamlı bir bağış gerçekleştirdi. Dernek yönetimi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (ALKÜ) solunum yolları tedavisinde kullanılan malzemeleri teslim etti.

    'ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK'

    MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, "Alanya şubesi olarak 'Biz bize yeteriz Türkiye'm' kampanyası çerçevesinde elimizi taşın altına koyduk. Pandemi hastanesi ilan edilen ALKÜ ile öncesinde yaptığımız istişarede solunum yolu tedavi malzemesi temin edebileceğimizi belirttiler. Üyelerimizin desteğiyle temin ettiğimiz solunum yolu rahatsızlıkları tedavisinde ihtiyaç duyulan oksijen tüpü, nabız ve tansiyon ölçüm aletleri gibi malzemeleri Başhekim Sayın Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı nezdinde hastaneye teslim ettik" dedi.

    Başkan Durusoy, Alanya'da yaşayan hayırseverlere ve iş insanlarına süreci atlatmak adına sağlık sektörüne destek çağrısı da yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow