hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisten uyuşturucu operasyonu

    Polisten uyuşturucu operasyonu
    expand

    Polisten uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüphelinin üzerinden ve ikametinden çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili şüphelilerden 3'ü adliyeye sevk edildi.

    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri dün Güllerpınarı Mahallesi'nde iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli N.Ç. (22) ve A.M.U.'nun (26) üzerinden 2 parça halinde toplamda 0,60 gram eroin, A.M.U.'nun üzerinden ayrıca suboxone hap ele geçirildi. Şüphelilerle sokak üzerinde buluşan B.Ç. (26) ve B.U.'nun (24) da üst ve ikametlerinde arama yapıldı. B.U.'nun ikametinde yapılan aramada 5 parça halinde satışa hazır vaziyette paketlenmiş 2,20 gram eroin maddesi ve 3 suboxone hap ele geçirildi.

    Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı gereği şüphelilerden N.Ç. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılırken, A.M.U., B.Ç. ve B.U. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow