hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya City Expo kapılarını 9'uncu kez açacak

    Antalya City Expo kapılarını 9uncu kez açacak
    expand

    Antalya City Expo kapılarını 9'uncu kez açacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Belediyeler Birliği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Antalya City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 9'uncu kez kapılarını 26 Mart'ta açacak.

    Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde Antalya Expo Center'da sektör profesyonelleri ile yerel yönetimlerin paydaşlarının bir araya geleceği Antalya City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı öncesi basın toplantısı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen toplantıda Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü bilgi verdi. Türkiye'deki 60'ın üstünde belediyenin, farklı ülkelerden 20'nin üstünde belediyenin fuara katılacağını dile getiren Tütüncü, fuarın her geçen yıl gerek katılımcı sayısı gerekse içerik bakımından hızla büyüdüğünü kaydetti.

    FUAR 3 GÜN SÜRECEK

    Fuarın yüksek bir ufkun ürünü olduğunu belirten Tütüncü, şu anda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek'in Konyaaltı Belediye Başkanı iken fuarı başlattığını söyledi. Tütüncü, "Bizim dönemimizde kurumsal hale getirilen bu fuar önemli bir marka değeri haline geldi. Fuarlar sektöre hareket getirmenin yanında şehre heyecan katmaktadır. Bu tip fuarların şehre faydasını bildiğimiz için fuarların geliştirilmesi için önemli inisiyatifler üstleniriz. Çok geniş coğrafyada fuarımız anılmaktadır. Fuarda 3 gün boyunca belediye başkanları kendi hikayelerini anlatma imkanı bulacak. Akdeniz Belediyeler Birliği başarılı belediyelerin projelerini ödüllendiriyor. Ödül töreni bu fuar kapsamında gerçekleştirilecek" dedi.

    TEDARİKÇİ FİRMALAR TANITIM YAPACAK

    Belediyelerin birbiriyle ikili görüşmeler yapacağı fuarda, tedarikçi firmalar da yerini alıyor. Ulaşım, yol, su, doğalgaz, peyzaj, yenilenebilir enerji, temizlik ve bakım, arıtma tesisi, iş güvenliği, teknoloji, yazılım ve otomasyon, sosyal alanlar gibi konularda ürün ve hizmet üreten firmalar, kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak.

    İTFAİYE VE YANGIN GÜVENLİĞİ

    İtfaiyeciler Birliği'nin yaklaşık 100 kişilik heyetle temsil edileceği fuarda yeni nesil itfaiye araçları, yangın söndürme ekipmanları, yeni teknikler ve yangın güvenliği gibi konular ele alınacak. İtfaiye araçları ve yangın söndürme ekipmanları alanlarında hizmet veren firmalar yeni ürünlerini özel bir konseptte tanıtma imkanına sahip olacak. 26 Mart'ta başlayacak fuar, 28 Mart'ta sona erecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow