hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya Polisi'nden narkotik ve huzur operasyonu

    Antalya Polisinden narkotik ve huzur operasyonu
    expand

    Antalya Polisi'nden narkotik ve huzur operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı koordinesinde polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri eş zamanlı narkotik ve huzur operasyonu düzenledi. Antalya'da metruk binalar didik didik aranırken, uyuşturu kullanma suçundan aranan 15 kişi yakalandı. Narkotik köpeğinin katıldığı yol aramalarında ise 7 kişi gözaltına alındı.
    Antalya'da önceki gece bakanlığın koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı 310 personel, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan uyuşturucu ile mücadele ve huzur operasyonuna katıldı. Operasyonlara hassas burunlu dedektör narkotik köpekleri de katıldı. Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere mahallelerindeki metruk binalar didik didik arandı, önceden belirlenen kavşak ve yollarda araçlar arandı.
    Önceden tespit edilen 15 adrese düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından aranan 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Huzur operasyonunda 59 metruk bina arandı. Önceden belirlenen 27 nokta da 2.201 kişi kontrol edildi, 975 aracın kontrolü yapıldı. 76 araç sürücüsüne 48 bin 102 lira idari para cezası kesildi, 11 araç trafikten men edildi. Kontrollerde uyuşturucu bulunduran 4 kişi, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi, üzerinde kesici alet bulunduran 1 kişi olamak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 10,60 gram eroin, 1 gram kokain maddesi, 2 gram metamfetamin maddesi, 1 gram eroin maddesi, 3 adet ecstasy, 1 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.
    Antalya Polisi, eş zamanlı huzur operasyonlarının devam edeceğini açıkladı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow