hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da hatalı 57 sürücüye havadan ceza yağdı

    Antalyada hatalı 57 sürücüye havadan ceza yağdı
    expand

    Antalya'da hatalı 57 sürücüye havadan ceza yağdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü, drone ve helikopter ile havadan otoyol ve şehirlerarası yol denetimlerini arttırdı. Denetimlerde 57 sürücüye cezai işlem uygulandı.

    Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, denetim faaliyetleri etkin bir şekilde sürdüren Antalya Polisi, sürücülerin "Yakalanma riski duygusunu" sürekli üst düzeyde tutabilmek için denetimlerini sürdürüyor.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'ne bağlı ekipler, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında "sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak/park etmek" gibi ihlallerin önlenmesine yönelik denetimler yaptı. Polis helikopteri ve drone ile 01-07 Temmuz tarihleri arasında yapılan havadan trafik denetimlerinde 57 sürücüye trafik cezası uygulandı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü, çalışmaların aralıksız devam edeceğini, trafik kazalarının en az seviyeye indirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanmasının hedeflendiğini açıkladı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow