hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da huzur operasyonu

    Antalyada huzur operasyonu
    expand

    Antalya'da huzur operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'nce 'Huzur Akdeniz' adıyla yapılan uygulamada, arandığı belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı.
    Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Güvenlik, Çocuk, Trafik Denetleme, Bölge Trafik Denetleme ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla 'Huzur Akdeniz' uygulaması yapıldı. 813 personelin yer aldığı operasyonda, deniz aracı, helikopter ve 4 dedektör polis köpek kullanıldı.
    Şehir giriş/çıkışları ile şehir merkezlerinde önceden tespit edilen 35 sabit uygulama noktasının yanı sıra 284 halka açık yerde şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı. 6472 kişinin kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, arandığı tespit edilen 27 kişi gözaltına alındı. 2 kişi hakkında ise adli ve idari işlem yapılarak 153 TL idari para cezası uygulandı. 1333 aracın kontrol edildiği uygulamada, 52 sürücüye eksiklerinden dolayı 33 bin 656 TL para cezası uygulandı, 4 araç ise trafikten men edildi. 273 işyerinin de denetlendiği uygulamada, bir işyerine cezai işlem uygulandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow