hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor, 7 futbolcuyla yollarını ayırdı

    Antalyaspor, 7 futbolcuyla yollarını ayırdı
    expand

    Antalyaspor, 7 futbolcuyla yollarını ayırdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig'de yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar kampında başlayan Fraport TAV Antalyaspor'da 7 futbolcuyla yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlılarda yönetim gözden çıkarılan Gustavo Blanco'ya yönelik transfer tekliflerini değerlendiriyor.   
    Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'a gitti. Kırmızı beyazlılar kampın ilk antrenmanını Kocatepe Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki antrenmanda izinli futbolcular, Gustavo Blanco ve Amilton, tedavisi devam eden Lukas Podolski ve Serdar Gürler yer almadı. Kırmızı beyazlılar 16 Ağustos'ta Afyonkarahisar kampını tamamlayıp, iki günlük iznin ardından 10 gün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürecek. Daha sonra İstanbul'da turnuvaya katılacak kırmızı beyazlılar, maçların ardından Antalya'ya dönerek, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak maça hazırlanacak.
    Yeni sezona daha güçlü kadro oluşturmak için revizyon yapan kırmızı beyazlılarda transfer çalışmaları da devam ediyor. Serdar Gürler ve Orgill ile anlaşan Nuri Şahin'le görüşmeleri sürdüren Fraport TAV Antalyaspor, transferde stoper, orta saha ve hücum bölgesine takviye yapmayı planlıyor.
    Kadrosunda Celustka, Diego, Yekta Kurtuluş, Cissokho, Delvin N'dinga, Salih Dursun, Chico ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılar, Gustavo Blanco'yu da gözden çıkardı. Gustavo Blanco'ya yönelik teklifleri değerlendiren Fraport TAV Antalyaspor yönetimi futbolcunun da anlaşması halinde başka takıma transferine onay verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow