hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'a Beşiktaş maçı öncesi moral

    Antalyaspora Beşiktaş maçı öncesi moral
    expand

    Antalyaspor'a Beşiktaş maçı öncesi moral

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'un Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram ederek, maçta 3 puan kazanmalarını istedi.
    Antalyaspor'da futbolcular, yönetim ve teknik heyet öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Ali Şafak Öztürk, yemek sonrasında teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Daha önce de yaşanan sıkıntılı dönemleri birlik ve beraberlikle aşarak tarihi sonuçlara imza attıklarını anlatan Öztürk, çok güzel başarılar kazanacak bir teknik heyete ve futbolcu grubuna sahip olduklarını söyledi. Başkan Öztürk, Beşiktaş maçının Antalyaspor için yeni bir başlangıç olmasının istedi.
    TARAFTARLARIMIZ DESTEK VERDİ
    Etkinliğin ardından kırmızı beyazlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti, tezahüratlarla takıma moral verdi. Grup 1966 ve 07 Gençlik grupları, teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolculara olan güvenini anlattı. Taraftar futbolculara Beşiktaş maçında galibiyet beklediklerini belirtti. 
    Antrenmanı izleyen taraftarlar, Antalyaspor'un U19 takımını da başarılı sonuçlarından dolayı tebrik eti. Taraftarlar genç futbolculardan bu yıl şampiyonluk beklediklerini söyledi. A takımın antrenmanının bir bölümünü de izleyen taraftarlar,  Atilla Konuk Tesisleri'nden tezahüratlar eşliğinde ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow