hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'a milli ziyaret

    Antalyaspora milli ziyaret
    expand

    Antalyaspor'a milli ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 24. hafta maçında sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek olan Antalyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

    Antalyaspor, 1 Mart Cuma günü saat 20.30'da sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Kırmızı beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını teknik direktörü Bülent Korkmaz gözetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı çalışma, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra Ankaragücü maçında uygulayacakları taktikleri çalışarak antrenmanı tamamladı.

    İŞİTME ENGELLİ MİLLİLERDEN ZİYARET

    Antalyaspor antrenmanını haziran ayında Yunanistan'da yapılacak İşitme Engelliler Futbol Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek İşitme Engelli Futbol Takımı da ziyaret etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ne gelen milliler, teknik direktör Bülent Korkmaz'a isminin yazılı olduğu 3 numaralı milli formayı hediye etti. Ay-yıldızlılar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bülent Korkmaz da İşitme Engelli Futbol Milli Takımı'na, imzalı Antalyaspor forması hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow