hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da Avrupa sevinci

    Antalyasporda Avrupa sevinci
    expand

    Antalyaspor'da Avrupa sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Hentbol Federasyonu'nun koronavirüs nedeniyle ligleri sonlandırma kararı almasının ardından Süper Lig'de dördüncü sırada yer alan CIP Travel Antalyaspor, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından ligin sonlandırılması kararı alınmasıyla sezon normal sıralamaya göre tescillenecek. Bu kapsamda Hentbol Erkekler Süper Lig'de dördüncü sırada yer alan CIP Travel Antalyaspor, Avrupa Hentbol Federasyon Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı. İki yıl üst üste Avrupa kupalarında yer alma başarısı gösteren kırmızı beyazlı takım, tarihinde ilki yaşadı. Tarihinde ilk defa profesyonel ligde mücadele eden takım iki yıl üst üste Avrupa kupasına katılma başarısı elde etti.

    Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, "İki yıldır üst üste Avrupa'ya gitme hakkı kazanıyoruz. Bu başarı kulübün Süper Lig'de ilk kez elde ettiği bir başarı. Artık ligde kalıcı ve istikrarlı takım olduğumuzu hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya kanıtlıyoruz. Bu da bizi Antalyaspor sevgisiyle onurlandırıyor. İki yıldır üst üste Avrupa kupalarına katılma başarısı bizi gururlandırıyor. Ligde son bir iki maç ve play off müsabakaları kalmıştı. Müsabakaların oynanması halinde de Antalyaspor dördüncü sırayı garantilemişti. Başarıdan dolayı çok mutluyuz. Antalyaspor Hentbol Şubesi olarak yönetim kurulu ve başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow