hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor'da Jahovic kayıplarda

    Antalyasporda Jahovic kayıplarda
    expand

    Antalyaspor'da Jahovic kayıplarda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYASPOR, (DHA) - SÜPER Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen Makedon forvet oyuncusu bu sezon oynanan 4 maçta gol atma ve asist yapma başarısı elde edemedi. Kırmızı beyazlı takım, bu sezon ligde oynadığı 4 maçta ise sadece 4 gol attı.
    Fraport TAV Antalyaspor'a geçen sezonun devre arasında Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen 33 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Adis Jahovic, bu sezon oyanan 4 maçta gol ve asist yapamayarak skora katkıda bulunamadı. Deneyimli forvet oyuncusu Adis Jahovic, geçen sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor formasıyla 18 maçta 11 gol ve 1 asist yaparken, sezonun ikinci yarısında forma giymeye başladığı FTA Antalyspor'da ise 13 maçta 6 gol atma başarısı sağladı. Geçen sezon toplam 31 maçta forma giyen Makedon forvet 17 gol 1 asistlik performans sergilerken bu sezon oynanan 4 maçta ise gol ve asist başarısını sağlayamadı.
    '4 MAÇTA 266 DAKİKA SAHADA KALDI'
    FTA Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligde oynadıkları 4 maçın tamamında Makedon forvet Adis Jahovic'e görev verdi. 4 maçın tamamında ilk 11'de başlayan forvet oyuncusu 266 dakika sahada kaldı.
    TAKIM 4 MAÇTA 4 GOL ATTI
    FTA Antalyaspor, Süper Lig'de oynadığı 4 maçta ise sadece 4 gol atma başarısı yakaladı. Maç başına 1 gol ortalaması ile oynayan Akdeniz ekibi, 4 maç sonunda 7 puan toplayarak ligde 6'ncı sırada kendine yer buldu. Kırmızı beyazlılar, attığı 4 gole karşılık ise kalesinde 2 gol gördü. FTA Antalyaspor'un ligdeki gollerini Hakan Özmert, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar attı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow