hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ANTGİAD, Cumhuriyetin 97. yılını coşkuyla kutladı

    ANTGİAD, Cumhuriyetin 97. yılını coşkuyla kutladı
    expand

    ANTGİAD, Cumhuriyetin 97. yılını coşkuyla kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Muratpaşa Belediyesi ile birlikte 'Arabada Konser ve Sinema' etkinliği düzenledi.
    Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e acil şifalar dileyerek konuşmasına başladı. Başkan Uysal, "Biz hiç örneği olmayan, Ortadoğu'da çevresinde emsali olmayan bir coğrafyada Cumhuriyetimiz 100 yıl önce gerçek bir dehanın, önderin aydınlığında ilan ettik. Bu bizim Cumhuriyetimizi diğer cumhuriyetlerden farklı kılıyor" dedi.
    Kutlamaya katılan ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert ise “Cumhuriyet coşkusunu bugün bizlerle yaşayan yurttaşlarıma ve birlikte yaşama şansını bize verdiği için Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal ve kıymetli ekibine çok teşekkür ederim. Çağdaş, laik, bilimin ve aklın ışığında ilerleyen, bununla birlikte kuvvetler ayrılığı ilkesiyle yükselen bir değeri korumak ve onu geliştirmek, o gün olduğu gibi, bugün de tüm yurttaşların asli görevidir. Toplumsal kalkınma ancak bu yolla gerçekleşir. Antalya Genç İş İnsanları Derneği olarak Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında var gücüyle çalışan genç iş insanlarıyız. Bugün burada bu vizyon ve bakış açısıyla yanınızdayız" diye konuştu.
    Etkinlik, Tolga Çandar konseri ve ardından Cumhuriyet film gösterimiyle devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow