hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT'tan Yavrudoğan'a içme suyu takviyesi

    ASATtan Yavrudoğana içme suyu takviyesi
    expand

    ASAT'tan Yavrudoğan'a içme suyu takviyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat ilçesi Yavrudoğan turizm bölgesini besleyen içme suyu hattını güçlendirilerek yaz sezonunda yaşanan su sıkıntısına çözüm getirdi.
    Manavgat'ın siteler ve oteller bölgesini içine alan Yavrudoğan Mahallesi'nde yaz aylarında artan nüfus ve yoğunlaşan turizm faaliyeti nedeniyle içme suyu ihtiyacının da aynı oranda artması üzerine Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü harekete geçti. Gündoğdu ve Çolaklı turizm bölgelerine içme suyu sağlayan 315 mm'lik boru hattı 264 metre uzatılarak Yavrudoğan'ı besleyen hatta bağlantı yapıldı. Mevcut 200'lük hattın takviye edilmesi sayesinde yaz sezonunda bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısı ortadan kaldırıldı.
    BOZULAN YOL ASFALTLANACAK
    Gerçekleştirilen çalışma sırasında son derece titiz davranan ve vatandaşın mağdur olmaması için çaba sarf eden ASAT Manavgat Şube Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalar sırasında bozulan turizm yolunun ilçe belediyesi ile yapılan protokol kapsamında en kısa sürede asfaltlanacağını belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow