hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASSİM'de dron teknolojisi konuşulacak

    ASSİMde dron teknolojisi konuşulacak
    expand

    ASSİM'de dron teknolojisi konuşulacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), teknoloji seminerlerinin 6'ncısı dron teknolojisi ve dron bileşenleri üzerine gerçekleştirecek. Akdeniz Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Ömer Aydoğan'ın konuşmacı olduğu seminer zoom üzerinden yapılacak.
    Arama kurtarma, yük taşıma, zirai ilaçlama gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan dronların geleceği ASSİM'de gerçekleştirilecek seminerde ele alınacak. Öğr. Gör. Aydoğan'ın konuşmacı olduğu 'Drone Teknolojileri ve Bileşenleri Semineri', 25 Şubat Cuma günü saat 20.00'de zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Seminer programı için Muratpaşa Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden form doldurmak yeterli olacak.
    Seminerde, dron kullanım alanları, işletmelerin uzun vadeli yatırımlarında dron sektörüne yönelmeleri ve geleceğe yönelik beklentiler ve Türkiye'de dron ekonomisi gibi konular hakkında bilgiler paylaşılacak. Aynı zamanda dron teknik yapısı ve bileşenleri hakkında verilecek eğitimde Aydoğan, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow