hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek Old Town Festivali'nin konuklarını ağırladı

    Başkan Böcek Old Town Festivalinin konuklarını ağırladı
    expand

    Başkan Böcek Old Town Festivali'nin konuklarını ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kaleiçi Old Town Festivali'ne katılmak üzere Antalya'ya gelen ülke heyetleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Başkan Böcek, “Antalya'mızın tanıtımına önemli katkılar sağlayan festivalin başarılı geçmesini diliyorum" dedi.
    10-13 Ekim tarihleri arasında 24 ülke ve 48 şehrin katılımıyla düzenlenecek 4. Kaleiçi Old Town Festivali'ne katılmak üzere Antalya'da bulunan yabancı konuklar Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
    BAŞKAN BÖCEK ANTALYA'YI TANITTI
    Hırvatistan'ın Türkiye Büyükelçisi ve Ukrayna'nın Antalya Konsolosu'nun da yer aldığı ziyarette Başkan Muhittin Böcek, konuklarına Antalya ve turizmle ilgili bilgiler verdi. Old Town Festivali'nin düzenleneceği Kaleiçi'nin Muratpaşa'nın ve Antalya'nın en önemli değeri olduğunu vurgulayan Başkan Böcek “Şehrimizin tanıtımına, ülkeler arası kültürel alışverişe, en önemlisi de barışa ve kardeşliğe önemli katkılar sunan bu festivalin başarılı geçmesini diliyorum" dedi.
    BAŞKAN UYSAL'DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Kaleiçi Old Town Festivali'ne sağladığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow