hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek'in hastanedeki tedavisi tamamlanmak üzere

    Başkan Böcekin hastanedeki tedavisi tamamlanmak üzere
    expand

    Başkan Böcek'in hastanedeki tedavisi tamamlanmak üzere

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, hastanedeki tedavisinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.
    CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, hastanede bir süredir koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında sevindirici haberi verdi. Başkan Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Bayar, yakın zamanda hastaneden taburcu olacağını duyurdu. 
    İl Başkanı Nusret Bayar, “Muhittin Böcek'in sağlık durumu şu an gayet iyi. Hastanedeki tedavisi tamamlanmak üzere. Kendisi birkaç gün içerisinde taburcu olacak ve dinlenme sürecine evinde devam edecektir. Dinlenip, toparlanma sürecinin ardından ise en kısa zamanda görevinin başına dönerek Antalya için hizmetlerini sürdürmeye devam edecek. Vatandaşlarımızı ise tedbiri elden bırakmamaları, maskelerini zorunlu olmadıkça çıkarmamaları, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda tekrardan uyarıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow