hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen yeni yıl mesajı

    Başkan Esen yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Esen yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda "Yepyeni bir başlangıç olarak önümüzde duran yeni yıl, yeni umutlar ve yeni hedeflerle bizleri bekliyor" dedi.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, sosyal belediyecilik yolunda yeni kararlar alacakları 2020 yılının aynı zamanda gerçekleştirmek istedikleri yeni hedefler için ilk adımlarını atacakları yıl olacağını söyledi. Yerel seçimlerin yapıldığı 31 Mart 2019'dan bugüne birçok sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Esen, "Yeni yıl ile birlikte çalışmalarımız hız kazanacak ve her yurttaşımıza dokunacak yeni projeler gerçekleştireceğiz. İlçemizde var olan sanatsal faaliyetlerimizi geliştirdik ve bu anlamda yeni projeler hayata geçirdik. Bu projelerimizin başında Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası (KBOO), Konyaaltı Belediye Tiyatrosu ve Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi gelmektedir. Aynı düşünceyle kurduğumuz Konyaaltı Belediye Tiyatrosu ise ilk oyuncu alımlarını gerçekleştirdi ve çok yakın bir zamanda sahne alıp, hemşehrilerimizin karşısına çıkacak" dedi.

    'Enstrüman bizden çalması sizden' diyerek Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'ni kurduklarını ifade eden Başkan Esen, "Bu projeyle birlikte müzikle ilgilenmek isteyen ancak imkanı olmayan hemşehrilerimize imkan sağlayarak, hayallerini gerçekleştirme fırsatı yarattık. 2020'de de sanatsal ve kültürel çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra, 'sanat dolu bir Konyaaltı' hedefiyle bu anlamdaki hizmetlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

    Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşların temel taleplerini eksiksiz yerine getirip, gerekli hizmetlerin de devamlılığını sağladıklarını ifade eden Başkan Esen, "Tarım ve hayvancılığı kalkındıracak çalışmaları hayata geçirerek, çiftçilerimizin yükünü hafifletecek projelere imza attık. Hem üreten hem de üreticiye destek olan bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı anlayışla, aynı heyecanla çalışacağız ve üreteceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan ödün vermeden hizmet ettiğimiz Konyaaltı'mızı, her anlamda Akdeniz'in öncü gücü haline getireceğiz. Doğal ve kültürel güzellikleri bünyesinde barındıran ilçemizi, uluslararası anlamda da en iyi şekilde tanıtıyoruz ve tanıtmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'müzün 'Doğa Dostu Yakıt Briket Projesi' Uluslararası İdealkent Ödülü'nü almaya hak kazandığını bir kez daha belirtmek isterim. Bu ve buna benzer yeni projelerimizi 2020 yılında da devam ettirmenin gayreti içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Beraberinde yepyeni umutlar ve güzellikler getirmesini temenni ettiğimiz 2020 yılının, Konyaaltı'mıza ve tüm yurdumuza barış, huzur, mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow