hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Uysal, gençlerle görüştü

    Başkan Uysal, gençlerle görüştü
    expand

    Başkan Uysal, gençlerle görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, kısa adı MURGEM olan Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi öğrencileriyle yaptığı Zoom görüşmesinde YKS'nin öne çekilen tarihine çok takılmadan çalışmaya devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

    Başkan Uysal, 2015 yılında hizmete açılan ve geçen yıl YKS'de yüzde 94.3'lük bir başarıya imza atan MURGEM'in öğrencileriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Zoom üzerinden yapılan görüşmede Başkan Uysal, MURGEM'in yeniden açılması noktasında Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklayacağı takvime uyacaklarını söyledi. Belediyenin diğer eğitim kurumlarında olduğu gibi MURGEM'in de 16 Mart'tan bu yana kapalı olduğunu belirten Başkan Uysal, bu dönemde internet üzerinden gerek video konferans gerekse mesajlaşma uygulamaları üzerinden dersleri sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Uysal, öğrencilerle sohbetinde daha önce Temmuz olarak açıklanan YKS tarihinin erkene çekilmesinin beklenmedik bir durum olduğunu dile getirdi. Ama bu tarihe takılmanın şu an için bir faydası olmadığını belirten Başkan Uysal, "Hepinize güveniyoruz. İnternet üzerinden devam eden dersleri daha da yoğunlaştırarak hep birlikte başaracağız" dedi.

    Başkan Uysal, görüşmenin sonunda gençlerin annelerinin Anneler Günü'nü ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramları'nı da kutladı. Gençler, Başkan Uysal'la görüşmelerinin ardından öğretmenleri ile internet üzerinden derslerine devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow