hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deniz Baykal'dan tebrik ziyareti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret ederek, yeniden belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla kutladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deniz Baykal, Muratpaşa'da yüzde 65'lik oy oranıyla yeniden belediye başkanlığına seçilen Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Kızı Aslı Baykal, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP il eski başkanları, eski milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Deniz Baykal'ı, Başkan Uysal belediye girişinde karşıladı. Asansörle başkanlık makamına çıkan Baykal, vatandaşlara selam vermeyi de ihmal etmedi.

    Artık kaybetmek yok,

    Baykal, belediye başkanlığında 2'nci dönemine giren Ümit Uysal'ı kutladı. Yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanılmasını da önemli olduğuna dikkati çeken Baykal, "Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi'ni başka partilere değil kendi CHP'li arkadaşlarımıza devredeceğiz" dedi. 

    Ziyareti dolayısıyla Baykal'a teşekkür eden Uysal, "Benim hafızam, daha çocuk yaşlarda Genel Başkanımızın Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı bir mitingle başlar" dedi. Başkan Uysal, sohbetin ardından, Deniz Baykal'ı kendisini getiren araca kadar eşlik ederek uğurladı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow