hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Meclisi'nin 'sıkılan' üyeleri

    Büyükşehir Meclisinin sıkılan üyeleri
    expand

    Büyükşehir Meclisi'nin 'sıkılan' üyeleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Ağustos ayı meclisine katılan meclis üyelerinin, açılış konuşmaları yapıldığı sırada konuşmaları dinlemediği görüldü. Üyeler, kağıtlara şekiller çizdi, sosyal medya hesaplarında gezdi, fotoğraf çekti. Bir meclis üyesi ise toplantı sırasında uyukladı.
    Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, geçen pazartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP'li meclis üyeleri katıldı. Partilerin grup sözcülerinin açılış konuşmalarını yaptıkları sırada toplantıya katılan meclis üyelerinin görüntüleri ise düşündürdü.
    Konuşmalar sırasında çoğu meclis üyesinin konuşmaları dinlemediği görüldü. Konuşmaları dinlemeyen üyelerin bazıları önlerinde bulunan gündem maddelerinin yer aldığı kağıtlara şekiller çizerken, bazıları ise cep telefonları ile sosyal medya hesaplarına girerek zaman geçirmeyi tercih etti. Bir meclis üyesinin ise cep telefonu ile selfie çektiği, bazı üyelerin kendi arasında muhabbet ettiği görülürken, bir başka meclis üyesi ise toplantı sırasında uykuya daldı.
    Konuşmaların ardından meclis gündeminde yer alan 75 madde meclis üyeleri tarafından oylandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow