hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den fener alayı

    CHPden fener alayı
    expand

    CHP'den fener alayı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıldönümü dolayısıyla meşalelerle fener alayı düzenlendi.
    30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla CHP Antalya İl Başkanlığı Fener Alayı etkinliği düzenledi. CHP Antalya İl Binası'ndan başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Fener alayına CHP İl Başkanı Nusret Bayar, milletvekilleri Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Ellerinde meşaleler, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe katılan vatandaşlar pandemi nedeniyle maskelerini takmayı ihmal etmezken, yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe göz ardı edildi.
    Cumhuriyet Meydanı'ndaki programın sona ermesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı'nın karşısındaki sesli ve ışıklı süs havuzunda Atatürk ve Türk bayrağı resimleri yansıtıldı. Su gösterisini izleyen çok sayıda vatandaş ellerine telefonlarını alarak o anları kayıt altına alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow