hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ailecek balık tuttular

    Ailecek balık tuttular
    expand

    Ailecek balık tuttular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmaktan sıkılanlar, güzel havayı görünce sahilleri doldurdu. Sosyal mesafeye dikkat eden aileler, oltalarını sallayıp balık tuttu.

    Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmaktan sıkılan Demreliler, aile boyu sahilleri doldurdu. Özellikle 20 yaş altı çocukları olan aileler, sahile akın etti. Sahile gelen aileler, diğer ailelerle sosyal mesafeyi koruyarak, balık tuttu. İş yerlerinin koronavirüs önlemleri kapsamında kapanmasından dolayı işsiz kalan bazı vatandaşlar da evlerine balık götürebilmek için sahilde olta salladı.

    Kızı Melek'le birlikte sahilde balık tutan Aysel Usta, "Burada koronavirüs tehlikesine karşı sosyal mesafeye uyarak balık tutuyoruz. Temiz hava ve bol güneş ışığı alıyoruz. Hava güzel olduğunda her gün buraya geliyoruz. Akşam yiyeceğimiz balığı yakalıyoruz. Bu doğal ortamda balık tutmak insanı dinlendiriyor" dedi.

    Sahilde balık tutanlardan Nadir Özdoğru, "Garson olarak çalıştığım lokanta, pandemi nedeniyle kapandı. Şu anda işsizim. Maaş alamıyorum. Hiç olmazsa evde akşam yiyeceğimiz balığı yakalamak için sahile geldim. Şu anda bunu başardım. Deniz bereketli. Bir de koronavirüs tehlikesinden burada korunmak kolay. Herkes mesafe kuralına uyuyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow