hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocakaya muhtarlarla bir araya geldi

    Başkan Kocakaya muhtarlarla bir araya geldi
    expand

    Başkan Kocakaya muhtarlarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Şube Müdürü Osman Yatkın, Demre'nin mahalle muhtarları ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

    Demre Belediyesi Değirmen Cafe'de yapılan toplantıya, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Şube Müdürü Osman Yatkın, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediye Meclisi Üyesi Ünal Çetinkaya, Demre Belediye Meclisi Üyesi Ali Rıza Yatkın, İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Demre'nin 17 mahalle muhtarından 15'i katıldı. İki muhtar ilçe dışında olduğu için toplantıya katılamadı. Toplantıda konuşan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre'mizin sorunlarını Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi olarak, ortak çalışma ile çözüme kavuşturacağız. Antalya Demre Hizmet Birimi Şube Müdürü arkadaşımız Osman Yatkın yeni görevine başladı. Bu toplantıda sizlerle tanışacak. Sorunlarımızı ve çözüm önerilerini, yöntemlerini konuşacağız" dedi.

    Demre Hizmet Birimi Şube Müdürü Osman Yatkın da göreve yeni başladığını, sorunları dinleyip yol haritası belirleyeceklerini söyledi. Yatkın, "Öncelikle Demre Muhtarlar Derneği'nin kuruluşunu gerçekleştireceğiz. Demre Belediyemiz'de derneğe bir büro tahsis edecek. Dernek başkanı sizin temsilciniz olacak. Ayrıca tek tek sizleri dinlemek istiyorum. Mahallenizde bulunan sorunları tesbit edeceğiz. Sorunları bir plan dahilinde çözeceğiz. Ben Demreli'yim. Buraya hizmete geldim" dedi.

    Ardından mahalle muhtarları tek tek söz alarak, mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow