hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre çiçek açacak

    Demre çiçek açacak
    expand

    Demre çiçek açacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi tarafından çiçeklendirme çalışması başlatıldı. 20 gün içinde Demre'de toplam 90 bin çiçek dikilecek.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilen 90 bin çiçeğin Demre'de dikimine başlandı. Rozet, horoz ibiği, Medine düğmesi, sarı ve turuncu tagetes türü çiçekler Antalya Büyükşehir Demre Hizmet Birimi ve Demre Belediyesi ekipleri tarafından dikilmeye başladı. Ekipler ilk etapta Likya Uygarlıkları Müzesi, Jandarma Komutanlığı bahçesi, Cumhuriyet Meydanı, Noel Baba Meydanı, refüjler ve Çayağzı Limanı'nda çiçeklendirme çalışmasına başladı.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Yerel seçimler dolayısıyla maalesef bu yıl ki çiçeklendirme çalışmasında geç kalındı. İki hafta içinde yapacağımız çalışmalarla 90 bin çiçeğin dikimini tamamlamış olacağız. Bu ayın sonuna doğru Demre'nin her yeri rengarenk olacak. Kısacası Demre çiçek açacak. Demre'ye gelen yerli ve yabancı konuklarımız, çiçeklerle süslü refüjlerden, meydanlardan geçecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow