hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de 15 Temmuz anması

    Demrede 15 Temmuz anması
    expand

    Demre'de 15 Temmuz anması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
    Demre'deki ilk etkinlikte, Köşkerler Mezarlığı'nda bulunan şehitler Pilot Üsteğmen Hüseyin Topkaya, şehit polis memuru Mehmet Öncül ve şehit er Durdali Kaplan'ın mezarları başında saygı duruşunda bulunuldu. Şehitler için dua edildi. Ardından şehitler için Bayrakçı Camisi'nde mevlit okutuldu.
    Demre Cumhuriyet Alanı'nda akşam düzenlenen etkinliğe Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, Emniyet Mehmet Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Orhan Avcı, emniyet ve askeri yetkililer, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, SP İlçe Başkanı Nuri Tural, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin ve vatandaşlar katıldı.
    Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bir din görevlisi Kuran-ı Kerim  okudu. Ardından Demre Müftüsü Kemal Akpınar şehitler için dua etti. Cumhurbaşkanlığı'nca hazırlanan 15 Temmuz Belgeseli'nin gösterimi yapıldı. 15 Temmuz konulu slayt gösterisi yapıldı. Ardından şehitler anıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow