hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de 19 Mayıs kutlaması

    Demrede 19 Mayıs kutlaması
    expand

    Demre'de 19 Mayıs kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 19 Mayıs törenle kutlandı.

    Demre'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlamaları, Demre Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelek koyma töreniyle başladı. Törene, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle sadece görevli 10 öğretmen katıldı. Demre gençliği adına Atatürk Anıtı'na İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili çelenk koydu. Ardından hep birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

    İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, törene katılanların bayramını kutladı. Dikili, "Türk ulusunun yeniden ayağa kalkışının, bağımsızlık ateşinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yakışının 101. yılını kutluyoruz. Atatürk bu günü 'gelecek sizsiniz' diyerek, Türk gençliğine armağan etmiştir. Biz de gençliğin temsilcilerin olarak, Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşini sonsuza dek yakmaya devam edeceğiz" dedi.

    Resmi törenin ardından CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner ve ilçe örgütü, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve ilçe örgütü de Cumhuriyet Alanı'na gelerek, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Birlikte saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow